Dėl skirtingų kompiuterių monitorių bei telefonų ekranų raiškos nustatymų, skirtinguose kompiuteriuose, telefonuose ar kituose įrenginiuose prekės spalva gali skirtis, t.y. neatitikti realybėje esančios prekės spalvos.

Lininis paplūdimio rankšluostis Slapta Meilė Love Story of Royal Vilnius Grey- 100x180cm

109.00  su PVM

SLAPTA MEILĖ ir Decoflux bendra kolekcija.

Kolekcijos „Karališkas Vilnius” grafiką sukūrė dizainerė Julija Janus.

Turime

Dovanų dėžutė DECOFLUX - 37x26x6cm
Supakuoti kaip dovaną?
Produkto kodas: 4772121109783
Aprašymas

Vilniaus meilės žemėlapyje apgalvota tvarka sudėti Vilniaus senamiesčio pastatai. Iš kairės į dešinę ikoniškiausios Vilniaus vietos susijusios su legendine karališka pora: Barbora Radvilaite ir Žygimantu Augustu. Jų meilės istorija Vilniuje vyko Valdovų rūmuose ir šalia jų, kur dabar galima rasti karališkos meilės istorijos tunelio grindų liekanas ir Žygimanto Augusto atvaizdus bei skulptūrą-biustą. Vilniaus katedra – joje slapta tuokėsi garsioji pora. Šv. Onos bažnyčia, ten meldėsi Barbora Radvilaitė. Pilies gatvė, Aušros vartai per kuriuos Barbora išvyko į Krokuvą tam, kad būtų karūnuota karaliene ir sugrįžo tam, kad būtų palaidota Vilniaus katedroje. Ir, žinoma, paminklo Barborai Radvilaitei atvaizdas pieštas šalia Jėzuitų bažnyčios ir vienuolyno, kurios karūna, atsistojus tam tikroje Vokiečių gatvės vietoje, perspektyvoje atsiduria ant Barboros silueto galvos.

Romantiškasis Vilnius, skleidžiasi viename karališkos meilės istorijos piešinyje dar ir dėl to kad jo senamiestis  yra Unesco pripažintas viena iš 8 romantiškiausių Europos sostinių. Šis pripažinimas ir paskatino mus sukurti Vilniaus meilės žemėlapio kolekciją.

Papildoma informacija
Medžiagiškumas

Dydis

Kolekcijos

Atsiliepimai (0)

Atsiliepimai

Atsiliepimų dar nėra.

Būkite pirmas aprašęs “Lininis paplūdimio rankšluostis Slapta Meilė Love Story of Royal Vilnius Grey- 100x180cm”
Pirkimas

Pristatymas:

Prekės, esančios atsargose, bus paruoštos išsiuntimui/atsiėmimui per 2-5 darbo dienas nuo apmokėjimo. Galimas atsiėmimas, kurjerio pristatymas į namus arba pasirinktą Venipak paštomatą:

  • Lietuvoje, Latvijoje ir Estijoje – Venipak
  • Likusiame pasaulyje – DHL

Pasirinkus pristatymą, Lietuvos ir Latvijos teritorijoje prekės yra pristatomos kitą darbo dieną nuo užsakymo patvirtinimo. Estijos teritorijoje – per 2 darbo dienas. Į kitas pasaulio šalis prekės pristatomos per 2-5 darbo dienas.

Atsiėmimas parduotuvėse:

Vilnius:

Kaunas:

Susisiekite su mumis:

Jei turite klausimų ar reikia papildomos informacijos, galite susisiekti su mumis el. paštu: eshop@decoflux.com arba tel.: +370 601 34556.

Nerandu dydžio, kreiptis čia

Geriausi akcijų pasiūlymai šiuo metu